Menu

RAW STHLM | Hasse Brontén, Kodjo Akolor mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 15 november 2024 kl:21:00

Välkommen till Sveriges största standupklubb! På RAW ser du en helt unik mix av Sveriges hetaste och mest kända komiker blandat med morgondagens största stjärnor. Du hittar våra klubbar i Stockholm & Göteborg!
Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
Hålltider:
Kl 18:00 – 18:30 Ankomst för middagsgäster. Middagsgäster bör som senast vara på plats 19:15.
Kl 19:30 RAW bar öppnas & DJ drar igång
Kl 20:00 Dörrar till RAW öppnar
Kl 21:00 Showtime
Kl 23:00 Showen slut. Kvällen fortsätter i baren!
*Vid köp av middagsspaket får du de absolut bästa platserna reserverade i salongen!
För gruppbokningar vänligen kontakta conference.slussen@hilton.com*
På scen:
Kodjo Akolor
Man kan se han på Sveriges alla typer av scener med sin standup, som konferencier och med sin komiska föreläsning. Komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, Melodifestivalen gav sig ut i landet med en helt ny humorföreställning "Lättkränkt och långsint". Den gjorde succé när den spelades runtom i landet i september och nu står det klart att turnén fortsätter i april 2024.
Hasse Brontén
Hasse är en av Sveriges mest anlitade ståuppkomiker, både på landets standupklubbar och till olika företagsevent. Hasse varvar vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer och har en enorm likeability! Du hör honom även i radioprogrammet Morronrock samt i hans egna pod Snutsnack. Hasse är det säkraste kortet vi har på en lyckad standupkväll!
Torbjörn Averås Skorup
Humoristen som gjort stor succé med sina sketcher på sociala medier. Utöver skådespelare och manusförfattare har Torbjörn på senare tid dessutom etablerat sig som hyllad ståuppkomiker landet runt!
Josefin Sonck
Josefin Sonck utmärker sig på standupscenen med sin skarpa och svartsynta finska humor. Hon blandar sömnlöst fantasifulla resonemang, träffande karaktärer och vardagliga observationer. Josefin är flitigt bokad på landets alla humorklubbar och jobbar även som manusförfattare och skådespelare. Hon har medverkat i bland annat ”Spelskandalen” i SVT och ”Vuxna människor” i TV4, samt i flera säsonger av ”Släng dig i Brunnen”. År 2020 utkom dessutom hennes hyllade debutroman ”Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren”.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 15 november 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad